Szállítás, reklamáció

Futárszolgálat

A GLS vagy Zola Transportation futárszolgálatokat választhatja. A szállítási idő tipikusan 2-3 munkanap a szállítási költséget a weboldal kiszámolja a rendelés során.

Személyes átvétel

Lehetősége van a rendelt áru üzletünkben történő átvételére is. A rendelés visszaigazolásától számítva egy hétig van lehetősége az árut átvenni a boltunkban, nyitva tartási időben. Amennyiben a határidő munkaszüneti napra esik, akkor a munkaszüneti napot követő első munkanapig van lehetőség az átvételre. A címet és a nyitva tartást ezen az oldalon találhatja. Amennyiben nem veszi át az árut a fent megadott időn belül, a megrendelést automatikusan töröljük.

Külföldi szállítás

Amennyiben külföldre szeretné a csomagot szállíttatni, kérjük lépjen velünk kapcsolatba az elérhetőségeinken.

Reklamáció, visszaküldés

A vásárló, az áru átvételét követő 8 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ennek módjáról a Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia címünkre. Kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú és csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén vagyunk kötelesek a teljes vételárat megtéríteni. Az elállási jog gyakorlása önmagában semmilyen többletköltséget nem jelent a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról azonban ügyfelünknek kell gondoskodnia. Tehát a visszaküldés költségét ügyfelünknek kell viselnie.

Amennyiben a visszaküldött csomag megfelel a fenti feltételeknek, a vételárat a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a csomag átvételét követő 30 napon belül hiánytalanul visszautaljuk a vásárló részére. A szállítási költséget nem térítjük vissza.

A feltüntetett árak tartalmazzák az áfát.

Üzletünk címe: Pécs, Felsőmalom u.
Telefon: 70/5485218
Nyitva tarts