aBor.hu - Borászat mindenkinek
elismert szolgáltatás, szakértelem és tapasztalat a borászatban 22 éve

Augusztus 1-től augusztus 7-ig a borászbolt szabadságolás miatt zárva.
Ez alatt az idő alatt beérkezett rendeléseket augusztus 8-tól kezdődően dolgozzuk fel. Megértésüket köszönjük. Népszerű kombináció! Kistermelői töltősorTM most
100 ingyen kapszulával és 100 ingyen dugóval!
Szállítással együtt bruttó 32.424 Ft-ért! A részletekért kattintson ide!

Szállítás, reklamáció

Futárszolgálat utánvét

A házhozszállítás a Palatrans Express futárszolgálattal, a fizetés utánvéttel történik. Az oldalon szereplő szállítási költségek becsült költségek. A szállítás költségei eltérhetnek becsült szállítási díjtól. Úgy alakítottuk ki a szállítás költségeinek becslését, hogy ha nem pontosak, akkor lehetőleg lefelé térjenek el a tényleges fizetendő összegek a honlapon szereplőktől. Az eltérésért, akár lefelé, akár felfelé történik, felelősséget nem vállalunk.

A becsült szállítási díj az utánvét költségét is tartalmazza, ami 100000 Ft alatti megrendelés esetén + 300 Ft a Palatrans árlistájában szereplő összeghez képest, a Palatrans által megadott kondíciók szerint. Azért írtuk ide ülön, mert ez az ő oldalukon nem szerepel. Ezt a költséget a honlapunkon szereplő összeg tartalmazza. Az abor.hu semmilyen többletköltséget nem számol fel a csomagok elküldéséért, Önnek csak a futárszolgálat által megadott díjat kell kifizetnie. A Palatrans 300 kg feletti csomagok esetén külön megállapodásra szállít, ennek feltételeiről külön értesítjük.

Igyekszünk a díjszámításunkat naprakészen és pontosan tartani, de a szállítási díjak esetleges változásáért nem vállalunk felelősséget.

A szállítási idő a csomag feladásától számított 1-3 munkanap, a futárszolgálat a megadott telefonszámon jelentkezik a csomag kiszállítása előtt. A kiszállítást délután 4 óráig vállalják a futárok. Ha az interneten vagy telefonban a megadott címtől eltérő címre kéri a kiszállítást, akkor ezért többletköltséget kell fizetni. Ha a futárnak 10 percnél tovább kell várakoznia, akkor 15 percenként 500 Ft-ot kell fizetni.

aBor.hu saját futár

A házhozszállítás a saját futárunkkal, a fizetés utánvéttel történik. Az oldalon szereplő szállítási költségek pontos költségek.

A szállítási idő a csomag feladásától számított 1-6 munkanap, a futár a megadott telefonszámon jelentkezik a csomag kiszállítása előtt. Az ünnepi szállítási rend alatt ez a határidőt nem tartjuk, kérem nézze meg az ünnepi kiszállítási feltételeket az alábbi linken. Az interneten vagy telefonban a megadott címtől eltérő címre nem lehet kérni a szállítást. Ha a futárnak 15 percnél tovább kell várakoznia, akkor 15 percenként 500 Ft-ot kell fizetni. A szolgáltatás csak meghatározott irányítószámokon elérhető, ezt a program automatikusan jelzi.

Személyes átvétel

Lehetősége van a rendelt áru üzletünkben történő átvételére is. A rendelés visszaigazolásától számítva egy hétig van lehetősége az árut átvenni a boltunkban, nyitva tartási időben. Amennyiben a határidő munkaszüneti napra esik, akkor a munkaszüneti napot követő első munkanapig van lehetőség az átvételre. A címet és a nyitva tartást ezen az oldalon találhatja. Amennyiben nem veszi át az árut a fent magadott időn belül, a megrendelést automatikusan töröljük.

Külföldi szállítás

Amennyiben külföldre szeretné a csomagot szállítatni, kérjük lépjen velünk kapcsolatba az elérhetőségeinken.

Reklamáció, visszaküldés

A vásárló, az áru átvételét követő 8 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ennek módjáról a Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia címünkre. Kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú és csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén vagyunk kötelesek a teljes vételárat megtéríteni. Az elállási jog gyakorlása önmagában semmilyen többletköltséget nem jelent a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról azonban ügyfelünknek kell gondoskodnia. Tehát a visszaküldés költségét ügyfelünknek kell viselnie.

Amennyiben a visszaküldött csomag megfelel a fenti feltételeknek, a vételárat a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a csomag átvételét követő 30 napon belül hiánytalanul visszautaljuk a vásárló részére. A szállítási költséget nem térítjük vissza.

Vissza


Nézze meg az m1-n a szolgáltatásunkról készült riportot! Tekerjen 1ó32perchez!
A szállítási költséget a program pontosan kiszámolja a rendelés során. Nincsenek rejtett költségek.
A feltüntetett árak tartalmazzák az áfát.

Üzletünk címe: Pécs, Felsőmalom u. 25.
Nyitva tartás: Hétfő-Péntek 09-17, Szombat: 09-12

Telefon: 70/5485218

> > Több elérhetőség, útvonaltervező < <

Elérhetőségeink és nyitva tartás - szkennelje mobillal
(Nincs még QR scannere? Töltse le ingyen: iPhone, Android, Windows phone)


Copyright © 2007-2018 Eudia Kft. A tartalomra minden jog fenntartva.