Pektinbontó enzim vörös és fehér borokhoz 1 g

  • Tömeg: 0.001 kg

150Ft

Hozzáadás a kosárhoz:
Az egészséges a bogyózott szőlő cefrés mustjába kell tenni. Meglazítja a héj és a hús sejtjeit, növeli a lényeredéket a bor könnyebben tisztul és szűrhetőbbé válik. Ha rothadt a fehér szőlő, akkor gyors préselés után a mustba is beletehettjük a pektinbontó enzimet.

A szállítási költséget a program pontosan kiszámolja a rendelés során. Nincsenek rejtett költségek.
A feltüntetett árak tartalmazzák az áfát.

Üzletünk címe: Pécs, Felsőmalom u. 25.
Nyitva tartás: Hétfő-Péntek 09-17, Szombat: 09-12

Telefon: 70/5485218

> > Több elérhetőség, útvonaltervező < <

Elérhetőségeink és nyitva tartás - szkennelje mobillal
(Nincs még QR scannere? Töltse le ingyen: iPhone, Android, Windows phone)