Felhasználási feltételek

Fontos tudnivalók

A webáruházunkban kizárólag minőségi termékeket forgalmazunk, nagy szaktudással, 20 éves kereskeldelmi tapasztalattal.

A borászati kezelőanyagokat, gépeket, eszközöket mindenki a saját felelősségére használja. A szakszerűtlen használatból eredő esetleges károkért, balesetekért felelősséget nem vállalunk.

A nálunk vásárolt termékekhez a rendeléshez mellékelt használati útmutatón túlmenően szaktanácsot a rendelés referenciaszámának ismeretében térítésmentesen biztosítunk. A nem nálunk vásárolt termékekhez használati útmtatót vagy szaktanácsot telefonon vagy emailen nem, csak személyesen, szolgáltatási díj ellenében adunk.

A honlapon szereplő termékleírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. A termékképek helyenként illusztrációk. A vételár mindig az áru mellett feltüntetett bruttó ár, az árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek.

Az oldalon található műszaki adatok tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a gyári specifikációt.

A vásárlás menete

  1. A kiválasztott termékeket gyűjtse a kosarában, ezt a termék mellett levő 'hozzáadás a kosárhoz' vagy a terméklista tetején levő 'kiválasztottak hozzáadása a kosárhoz' gombokkal teheti meg.
  2. Ha már mindent, amit rendelni szeretett volna, betett a kosárba, akkor kattintson a 'Rendelés > >' feliratra.
  3. Ezek után, ha még nem regisztrált ügyfelünk, akkor megadhatja az adatait. Külön szállítási és számlázási címet egy későbbi lépésben adhat meg.
  4. Ezután a szállítási módot kell kiválasztania, itt módosíthatja a szállítási címet is. A szállítási költséget ebben a lépésben számoljuk ki. Ez a költség a rendelt áru tömegétől függ, a távolságtól nem Magyarországon belül.
  5. Ezután a fizetési módot választhatja ki.
  6. A rendelés feladása előtt a kövekető lépésben módja van mindent átgondolni, átnézni az adatait, meggondolnia magát. Majd a 'Rendelés megerősítése' gombra kattintva feladhatja megrendelését.
A feltüntetett árak tartalmazzák az áfát.

Üzletünk címe: Pécs, Felsőmalom u.
Telefon: 70/5485218
Nyitva tarts